from knowhow.gr

Η Aida στo Twitter μέσω Ηρωδείου Σχολιάστε σε αυτό το άρθρο !

July 21, 2010
Ο Νίκος Μουρκογιάννης, έχει δουλέψει πολλά χρόνια ως management consultant και έχει γράψει το βιβλίο Purpose, The starting point of Great Companies. Το βιβλίο έχει κάνει επιτυχημένη καριέρα διεθνώς, όπως και ο συγγραφέας του, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε κυρίως με την ανάκαμψη επιχειρήσεων με προβλήματα ως στέλεχος μεγάλων εταιρειών consulting (Monitor κλπ).
Ο κ. Μουρκογιάννης, εδώ και μερικούς μήνες, ανέλαβε Πρόεδρος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, η οποία, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού, κ. Π. Γερουλάνου, αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα χρηματοδότησης.
Ο κ. Μουρκογιάννης, εκτός από την ανάκαμψη της Λυρικής Σκηνής ανέλαβε και την προώθηση των παραγωγών της. Για το λόγο αυτό, την Τρίτη μπήκε σ΄ ένα ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο, με σκοπό την διαφήμιση της παράστασης AIDA. Η γνωστή όπερα του Verdi ανεβαίνει στο Ηρώδειο για τρεις παραστάσεις, στις 24,25 και 28 Ιουλίου. Χαρακτηριστικό είναι το άρθρο της Καθημερινής.
Σε αυτά τα πλαίσια, το Δ.Σ. της ΕΛΣ ενέκρινε την προώθηση της «δύσκολης» -λόγω καλοκαιρινού weekend- παράστασης του Σαββάτου 24/7 μέσω Twitter. Η σκέψη ξεκίνησε μόλις την περασμένη Δευτέρα με την υπόθεση ότι το κοινό της όπερας, όταν μιλάμε για social media, έχει σχέση με το «ελιτίστικο» Twitter, το οποίο μάλιστα προσφέρεται για καμπάνιες, που πρέπει να εξελιχθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μέσω αυτού του Κοινωνικού Δικτύου, θα διατεθούν αυτή την εβδομάδα 40 διπλές προσκλήσεις (20 στις 20/7, 10 στις 21/7 και άλλες 10 στις 22/7).
Η AIDA είναι μια παράσταση την οποία αξίζει να δούμε όλοι. Οι παραστάσεις της Λυρικής Σκηνής, θα είναι στο εξής μια άσκηση ποιότητας κόντρα στο ρεύμα που πήγε να συνεπάρει όλους τους δημόσιους φορείς, οι οποίοι είχαν παρασυρθεί στη νιρβάνα που τύλιξε την Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια. Όσοι έχουμε μνήμες από το μουσικό θέατρο και όσοι έχουμε ζήσει τις ωραίες στιγμές όπου η όπερα είναι μια μορφή τέχνης προσιτή στο ευρύ κοινό, αξίζει να δώσουμε μια καλή ευκαιρία στη Λυρική Σκηνή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

A practical mind map tester

Productivity Hacks: DaVinci’s Mind Mapping